diumenge, 11 d’octubre del 2015

LA MOSCA COJONERA
La mosca "cojonera" és aquella que et brunzeix darrere de l'orella, imperceptiblement al principi però que es torna molt molesta després. La mosca que et trau les vergonyes a la llum, que et recorda que fa més de 20 anys que estavem esperant la depuradora, o que et van llevar la bandera blava del morrongo per no tenir les clavegueres en condicions. Aquella mosca que tira d'hemeroteca i et recorda que havies amenaçat al teu partit que dimitiries si no aconseguies els teus objectius i després li vas agafar el gustet a la poltrona... i a les presentacions falleres. La mosca que et criticava quan pactaves amb el partit que havia manat tan anys a Benicarló quan mig poble esperava un pacte progressista... i després arribava una moció de censura i tot pareixia un despropòsit. I agafes la paleta de matar mosques, i la perseguixes i li lleves les subvencions, i ningú la compra però tot el mon la llig, amagada dins d'una revista de papercutxé (no se com s'escriu i no tinc ganes de buscar-ho)

I és petita però ahí està. I sembla un ser despreciable i menut però és part de l'ecosistema. I si algún dia desapareix algú es lamentarà i dirà... "És una llàstima que haja desaparegut, era una mosca endèmica i a més el brunzit el feia única i exclusivament en la seua llengua (retràctil)". I molts es lamentaran i alçaran el crit al cel, però serà tard. I només es podrà sentir el brunzit d'alguns abellots grossos i llustrosos, que cantaran melodies dolces i meloses per a totes les oïdes, sense importar-los que existeix més d'una realitat o un punt de vista, apart del que veuen des dels seus ulls compostos.


Llarga vida a la mosca cojonera, que ara vol traure un llibre amb els seus 20 anys de vida, per a gust dels pocs amics insectes que té i que necessita recolzament, perquè les seues patetes peludes i quitinoses son febles i només soporten el seu cosset xicotet.


Llarga vida a la mosca cojonera!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada